Gehaald!

Vanochtend ben ik via beeldbellen een uur lang bevraagd over hoe ik mijn kwaliteit als zorgprofessional waarborg. Enkele maanden aan studie en voorbereiding zijn daar aan vooraf gegaan. Veel uitzoekwerk, opstellen van procedures en nadenken over het hoe en waarom van mijn activiteiten in de zorg.

Een leerzame periode waarin je je steeds bewuster wordt van het werk en de impact die het heeft op je cliënten. Alhoewel ik het op bepaalde momenten onoverzichtelijk en taai vond, ben ik toch blij dat ik doorgezet heb.

Niet alleen omdat ik nu kan zeggen dat ik HKZ-gecertificeerd ben, maar vooral ook omdat ik nu weet dat ik bewuster met mijn werk bezig ben.

Het behalen van het HKZ-certificaat betekent dat ik aangetoond heb dat ik voldoe aan relevante wet- en regelgeving en aan de eisen gesteld worden aan mijn ondernemerschap.

Een mooie bekroning van mijn eerst jaar als zorgondernemer. Voor meer informatie over HKZ, lees hier verder.

Een heerlijk begin van het weekend!