Mariëlle begeleidt staat voor gedegen, flexibel inzetbare en persoonlijke zorg. Als gediplomeerde zorgprofessional in de GGZ en gehandicaptenzorg bied ik begeleiding en verzorging van cliënten in zowel hun woon- en werkomgeving als in vrijetijdssituaties.

Ik ben inzetbaar in instellingen waar de zorgvraag groter is dan dat zij op dat moment kunnen bieden door bijvoorbeeld personeelstekort of door tijdelijke complexe hulpvragers. Als persoonlijk begeleider kan ik een team direct en op het gewenste niveau ondersteunen.

Mijn ervaring binnen de GGZ en gehandicaptenzorg is groot en divers. Ik heb geleerd om goed te luisteren naar de hulpvraag van cliënten en te inventariseren wat zij nodig hebben. Door mijn grote aanpassingsvermogen is het voor mij gemakkelijk om rekening te houden met de belangen van anderen. Door te werken met optimisme krijg ik veel dingen gedaan.

Ik ben inventief als het gaat om iemands sympathie te winnen en ben in staat om anderen in beweging te krijgen. Ik doe van nature graag nieuwe indrukken op en heb er geen enkel probleem mee om mijzelf in allerlei verschillende situaties te redden.

Voor opdrachtgevers ben ik een professionele en betrouwbare kracht. Ik neem taken serieus en werk doelgericht. In een team stap ik makkelijk op mensen af en kan aangeven wat nodig is om een cliënt te helpen. Hierbij durf ik out-of-the box te denken en heb ik het voordeel dat ik met een frisse blik in een bestaande situatie stap.

Het is voor mij belangrijk dat ik een opdracht naar tevredenheid uitvoer. Tijdens en na de opdracht evalueer ik dit met collega’s en steekproefsgewijs vraag ik hen een enquête in te vullen. Zo blijf ik mijzelf als zorgprofessional ontwikkelen en monitor ik het bereiken van mijn doel. En dat is op de eerste plaats een tevreden cliënt.

Mijn ambitie is om op een waardevolle manier bij te blijven dragen aan de kwaliteit van zorg binnen verschillende zorginstellingen en zo tevreden cliënten te hebben. Om deze kwaliteit te waarborgen heb ik onder andere het HKZ-keurmerk behaald.

Ik heb mijn draai gevonden als zelfstandig ondernemer binnen de zorg en bouw een gevarieerd en boeiend klantenbestand op. Door te werken voor verschillende opdrachtgevers blijf ik mijn kennis en ervaring uitbreiden en neem ik deze mee naar een volgende opdracht.

Terug naar Welkom.